Naar het agenda-overzicht

Informatieavond "De Zwangerschap"

TIP! Er zijn 2 verschillende voorlichtingsavonden die in de zwangerschap gevolgd kunnen worden. Deze avond geeft je informatie over de zwangerschap zelf. Voor voorbereiding op de bevalling raden we je de informatieavond “De Bevalling” aan.

Je bent net zwanger en je geniet, ondanks dat je misschien ook last hebt van klachten als vermoeidheid en misselijkheid. Je hebt het misschien nog niet iedereen verteld en googelt elk kwaaltje om te checken of alles toch echt wel goed is. Of je zoekt naar tips om je klachten draaglijker te maken of je er op voor te bereiden. Speciaal voor iedereen die tussen de 10 en de 20 weken zwanger is en zich hier in herkent organiseert Anna Geboortecentrum een aantal keer per jaar de online informatieavond “De Zwangerschap” speciaal gericht op deze eerste periode.

Programma

We vertellen je over wat een zwangerschap lichamelijk en geestelijk met je doet, welke klachten je kunt ervaren en wat je daar aan kunt doen, hoe het traject bij je verloskundige en/of het ziekenhuis verloopt en waar je op moet letten qua voeding. Uiteraard is er ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen. We organiseren deze avond online via Teams. Na aanmelden via onderstaand formulier ontvang je een dag voor aanvang de link in je mailbox.

Data en tijd

  • Woensdag 1 december - 19.30-21.00 uur
  • Woensdag 19 januari - 19.30 - 21.00 uur

AanmeldenUw gegevens
Voornaam en achternaam

 

Een kijkje in Anna Geboortecentrum 

Benieuwd welke zorg we bieden en hoe onze kraamsuites er uit zien? 

Verpleegkundige Wijke en verloskundige Lisa geven je in deze video een kijkje in Anna Geboortecentrum. 

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies