Naar het nieuwsoverzicht

Afdeling Radiologie Anna erkend als High Performance Partner Team NL

Het NOC*NSF heeft namens TeamNL de afdeling radiologie van het Anna – waarbinnen onze sportradiologen Roelof Horn en Paulien Huibers werkzaam zijn – weer de status ‘High Performance Partner’ (HPP) verleend. Hiermee verleent de afdeling radiologie zorg aan topsporters - zodat deze zo goed mogelijk kunnen presteren -  en bevorderen we een hoogwaardige professionalisering van de topsportgeneeskunde.

Hieruit opgedane kennis en kunde zetten we daarnaast in voor breedte- en recreatieve sporters uit onze regio. Dit vormt een mooie aansluiting met de orthopeden, sportartsen en fysiotherapeuten bij Anna, die ook erkend zijn als High Performance Partner van TeamNL.

Het NOC*NSF TeamNL HPP is een kwalitatief hoogwaardig netwerk van sportartsen, orthopeden, radiologen, cardiologen, longartsen en neurologen.

Diverse afdelingen van enkele Nederlandse ziekenhuizen zijn erkend als High Performance Partner van TeamNL. Deze erkenning volgt op jarenlange samenwerking met de medische staf van TeamNL. TeamNL ontwikkelt - in een steeds competitiever veld - met deze partners de medische kennis verder.