Naar het nieuwsoverzicht

Borstzorg Anna vanaf 1 september ook op St. Anna locatie Eindhoven

Borstzorg Anna heeft haar zorg zo ingericht dat patiënten binnen één dag weten waar zij aan toe zijn en het ziekenhuisbezoek als minder beladen ervaren. Patiënten en huisartsen zijn zeer tevreden over Borstzorg Anna en haar werkwijze. Vanaf 1 september biedt Borstzorg Anna deze zorg ook vanuit de vestiging Eindhoven aan. Deze is centraal gelegen in de Genneper Parken. Naast de zorg voor borstkanker (of verdenking hiervan) is er in Eindhoven ook aandacht voor andere klachten aan de borsten zoals pijn (mastopathie) en vragen over erfelijkheid en screening.

 

“Dat we vanaf nu ook in Eindhoven patiënten kunnen ontvangen is heel waardevol”, vertelt Marianne Hooijen mammaradioloog. “Als patiënt wil je de beste zorg het liefst dicht bij huis. De operaties vinden weliswaar plaats in Geldrop, maar op locatie Eindhoven bieden we nu dezelfde poliklinische zorg als op locatie Geldrop en dezelfde hoogwaardige apparatuur, waaronder een 3D mammograaf. Dat maakt dat we nu ook in de regio Eindhoven, Valkenswaard en de Kempen dichtbij onze borstzorg kunnen bieden.”

 

Wat u kunt verwachten

Dezelfde zorg, een multidisciplinair team en dezelfde werkwijze als op onze locatie in Geldrop.

 

Keuzemogelijkheid in Zorgdomein

In Zorgdomein vindt u het volledige aanbod van Borstzorg Anna, zie: Diagnostiek en/of medisch specialistische zorg Heelkunde. U kunt hier, in overleg met uw patiënt, direct een keuze maken voor locatie Eindhoven of Geldrop.

 

Hoe u ons kunt bereiken

Voor vragen of informatie en het maken van een afspraak is Borstzorg Anna bereikbaar via telefoonnummer 040-2864886

Kijk hier voor meer informatie over Borstzorg Anna, haar zorgaanbod en werkwijzen. Of kijk in de Anna Zorg(t) app. Deze app is gratis te downloaden via de App Store of Google Play.