Naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe chef de clinique interne geneeskunde-hematologie

Per 1 december zal ik met veel plezier en overtuiging werkzaam zijn in het St. Anna Ziekenhuis. De goede werksfeer en persoonlijke benadering  binnen het ziekenhuis spreken mij enorm aan en ik draag graag een steentje bij aan het gezamenlijke doel van kwalitatief goede zorg, dichtbij de patiënt. Ik zelf ben een breed geïnteresseerde Internist met als aandachtsgebied de hematologie.

Na mijn opleiding in het Radboud UMC heb ik ervaring kunnen opdoen in verschillende echelon ziekenhuizen om zo de hematologie in de volle breedte te kunnen uitoefenen. Tijdens mijn aanstelling in het HAGA ziekenhuis in Den Haag kreeg ik de kans om een tijd als Internist en staflid te werken op het zonovergoten Aruba: een sprong in het diepe, maar absoluut de moeite waard. Na drie onvergetelijke jaren ben ik, samen met mijn echtgenote en twee jonge zonen, teruggekeerd naar Nederland om ons definitief in Brabant te vestigen, dichtbij familie en vrienden.

Tijdens mijn werkzaamheden in Helmond en recent in het MUMC kon ik weer wennen aan het Nederlandse systeem. Toch voel ik mij het meeste thuis in een kleinere werkomgeving waar open communicatie en samenwerking voorop staan. Buiten de algemene Interne geneeskunde, wil ik mij vooral richten op de diagnostiek en behandeling van laag complexe hematologische pathologie, zowel maligne als benigne. De voorgenomen samenwerking met de hematologen in het Catharina ziekenhuis garandeert de continuïteit van de hematologische zorg in de regio, waarbij ik een brugfunctie zal vervullen tussen beide ziekenhuizen.