Onze website THEMA verzamelt, bewaart en verwerkt persoonsgegevens. In dit privacystatement vindt u welke persoonsgegevens wij bewaren, waar wij die gegevens bewaren en waarom.

Onze contactgegevens

THEMA vormt de ‘linking pin’ tussen de St. Anna Zorggroep en haar zorgpartners. Hieronder vindt u al onze contactgegevens.

 

Bezoekadres:

Bogardeind 2

5666 EH Geldrop

 

Postadres:

Postbus 90

5660 AB Geldrop

 

Functionaris gegevensbescherming
E-mail:  functionaris-gegevensbescherming@st-anna.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Op het moment dat u onze cookies accepteert, slaan wij ook uw internetbrowser op en het apparaat waarmee u de website bezoekt. Deze gegevens gebruiken wij om de prestaties van onze website te meten in Google Analytics. Uw IP-adres wordt niet gemeten tijdens uw bezoek aan onze website. We hebben Google Analytics geïmplementeerd volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens, gepubliceerd op 6 maart 2018. U bezoekt onze website dan ook anoniem.

 

Bij de pagina ‘informatie en mutaties’ kunt u mutaties binnen uw huisartsenpraktijk doorgeven via een formulier. Als u dit formulier invult, ontvangen wij:

  • uw naam;
  • de naam van uw praktijk;
  • uw telefoonnummer;
  • uw e-mailadres.

 

De St. Anna Zorgroep verstuurt vanuit THEMA nieuwsbrieven. U kunt zich voor deze nieuwsbrief aanmelden. Als u zich aanmeldt, ontvangen wij:

  • voor welke nieuwsbrief u zich aan wilt melden;
  • uw voorletters;
  • uw voornaam;
  • het tussenvoegsel;
  • uw achternaam;
  • uw geslacht;
  • straat;
  • huisnummer;
  • postcode;
  • woonplaats;
  • bedrijfsnaam;
  • functie;
  • telefoon;
  • e-mailadres.

 

De St. Anna Zorggroep organiseert regelmatig activiteiten en bijeenkomsten. Via THEMA kunt u zich aanmelden voor sommige van deze activiteiten. Bij uw aanmelding ontvangen wij:

  • uw naam;
  • uw telefoonnummer;
  • uw e-mailadres.

Persoonsgegevens van jongeren onder de 16 jaar

In principe verzamelen wij geen persoonsgegevens van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij zij toestemming hebben van een ouder of een verzorger. Helaas is het voor ons moeilijk om te controleren of een bezoeker 16 jaar of ouder is. Daarom raden wij ouders en verzorgers aan om betrokken te zijn bij de online activiteiten van kinderen. Denkt u dat wij persoonsgegevens hebben verzameld van een kind zonder uw toestemming? Dan kunt u contact opnemen met onze Functionaris gegevensbescherming. Wij verwijderen dan de informatie.

Waarom verzamelen wij persoonsgegevens?

We hebben de volgende redenen om gegevens te verzamelen:

  1. Wij hebben uw naam, de naam van uw praktijk, uw telefoonnummer en uw e-mailadres nodig om een mutatie binnen uw huisartsenpraktijk te verwerken.
  2. De gegevens voor onze e-mailnieuwsbrief gebruiken wij om u de nieuwsbrief toe te sturen.
  3. Wij hebben uw naam, telefoonnummer en e-mailadres nodig bij de aanmelding voor een activiteit of een bijeenkomst, zodat wij u meer informatie over de informatie kunnen sturen als dat nodig is.
  4. Wij willen graag weten op welke internetbrowser u zit en van welk apparaat u gebruikt maakt. Met deze informatie kunnen wij onze website verbeteren.
  5. Met inzicht in welke webpagina’s bezocht worden, kunnen we onze diensten afstemmen op de wensen van onze bezoekers.

Geautomatiseerde besluitvorming

De St. Anna Zorggroep en de website THEMA maken geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming die gevolgen kunnen hebben voor personen. Een geautomatiseerde besluitvorming houdt in dat een computerprogramma of een computersysteem een besluit maakt.

Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens?

De St. Anna Zorggroep bewaart de gegevens niet langer dan nodig is. Voor meer informatie kunt u ons privacybeleid opvragen. Ook kunt u contact opnemen met onze Functionaris gegevensbescherming.

Met wie delen wij de persoonsgegevens?

St. Anna Zorgroep verkoopt uw persoonsgegevens niet aan andere partijen. Wij verstrekken persoonsgegevens alleen aan partijen die ons helpen bij optimaliseren van onze diensten of aan partijen waaraan wij wettelijk verplicht zijn om de gegevens mee te delen. Met bedrijven die de gegevens verwerken, hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten. In deze overeenkomst staat:

  • dat wij verwachten dat onze partners op dezelfde manier met de gegevens omgaan als wij;
  • dat wij willen weten welke personen er binnen de organisatie bij de gegevens kunnen.

Cookies en andere functionaliteiten

Onze website https://www.thema-anna.nl/ maakt gebruikt van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, telefoon of tablet, zoals Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox et cetera. Er bestaan verschillende soorten cookies:

  • Functionele cookies: cookies die ervoor zorgen dat de website werkt.
  • Analytische cookies: cookies die inzicht geven in hoe bezoekers gebruik maken van een website.
  • Advertising cookies: deze cookies houden bijvoorbeeld bij hoe vaak promotionele content is bekeken en voorkomen dat u te vaak dezelfde advertentie ziet.

https://www.thema-anna.nl/ maakt gebruik van alle hierboven genoemde cookies. Maar wij gebruiken de cookies alleen voor een technische reden en het tonen van specifieke content. Deze cookies zorgen er bijvoorbeeld dat de website goed werkt en dat wij de website kunnen optimaliseren. Ook plaatsen we cookies die bijhouden hoe u over de website heen ‘surft’. Met deze cookies kunnen wij geanonimiseerd bekijken welke content bezoekers belangrijk vinden.

 

Bij uw eerste bezoek aan de website hebben wij u geïnformeerd over de cookies. Ook hebben wij uw toestemming gevraagd om de cookies te plaatsen. Wilt u niet meer dat wij de cookies van uw bezoek opslaan? Dan kunt u zichzelf afmelden voor de cookies door uw internetbrowser zó in te stellen, dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Bekijk hier hoe dat werkt: https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/cookies-verwijderen.

 

Op onze website worden ook cookies geplaatst door YouTube en het door dit platform gebruikt advertentienetwerk DoubleClick. Dat komt doordat er een YouTube filmpje op onze website staat. YouTube onthoudt welke filmpjes u heeft bekeken en gebruikt dit om andere voorkeuren te laten zien.

 

In onderstaand (bijna volledig) overzicht hebben we de verschillende cookies genoteerd:

 

Cookie

Omschrijving

Bewaartermiin

_ga

Cookie voor de webstatistieken van Google Analytics

26 maanden

_gat

Cookie voor de webstatistieken van Google Analytics

Per sessie

_gid

Cookie voor de webstatistieken van Google Analytics

Per sessie

allowCookies

Registratie of u bij uw eerste bezoek de cookies hebt geaccepteerd

325 dagen

ASP.NET_SessionId

 

Functionele cookie voor de werking van de site

Per sessie

ARRAffinity

 

Functionele cookie voor de werking van de site

Per sessie

_RequestVerificationToken

Functionele cookie voor de werking van de site

Per sessie

__utma

Cookie voor de webstatistieken van Google Analytics

675 dagen

__utmz

Cookie voor de webstatistieken van Google Analytics

127 dagen

 

Ik wil mijn gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Als wij persoonsgegevens van u hebben, heeft u een aantal rechten. U vindt deze in ons Reglement Omgaan met persoonsgegevens St. Anna Zorggroep. Meer informatie over ons reglement vindt u in ons privacybeleid.

Vindt u dat wij niet zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaan? Dan kunt u een klacht indienen bij de nationale toezichthouder. Deze partij heet de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt de klacht via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons indienen. 

Hoe beveiligen wij uw persoonsgegevens?

De St. Anna Zorggroep neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met onze Functionaris gegevensbescherming.